dimarts, 31 de maig del 2011

25 minuts

És curiós com, segons el que estigues fent durant un minut, et pot semblar molt curt o et pot semblar una eternitat.
Llavors, 25 minuts ja són paraules majors. Dona temps per fer moltes coses en 25 minuts: fer clic, seure a mirar el cel que no veus mai a causa de la polució, tancar els ulls i escoltar la insistent remor de les onades contra les roques, empastifar-te de repelent de mosquits perquè t'estan fregint, pintar amb una llinterna, telefonar la teva parella i xerrar una estona malgrat que fa un moment estaves amb ella, dir-li que l'estimes, tornar a mirar el cel i veure passar bocabadat un estel fugaç, contemplar el gir rutinari del far d'un illot la llum del qual crea estranys dibuixos sobre la mar, pensar, esperar, seguir esperant, això sí que és una eternitat, una eternitat preciosa...
Una de les fotos que volía fer des de feia bastant temps.

Canon 5D MkII amb el canon 17-40 a 19mm
f/4, 1502s, ISO 200, trípode cable i mirall alçat. Vaig pintar la torre durant aproximadament un minut amb la llinterna del frontal

8 comentaris:

  1. Caray, pero mira que ahora os da a todos por este tipo de fotos, pues me voy a poner yo tambien a hacer alguna porque me estais picando jejeje.
    Una maravilla de toma Pepet me encanta, como te comento; este verano me pondre yo tambien, un fuerte abrazo desde Reinosa compi.

    ResponElimina
  2. Pepet, eso es un molino nocturno. En vez de aspas mueve estrellas.
    ¿Qué vería ahí Don Quijote?
    Un saludo

    ResponElimina
  3. Seva, gracias por pasar. Me alegra que te guste.

    Ja, ja... Alfredo, me gusta tu lectura de la imagen. En realidad no es un molino. Es una torre de vigilancia costera de las muchas que hay en la isla para defenderse de las incursiones de los corsarios hace ya unos siglos...

    ResponElimina
  4. Pepet,després de 25 minuts, d'espera el resultat esta molt ven aconseguit!
    25minuts per estar amb tu mateix, sentir el mon que t'envolta i una bonica trucada a la parella, per cert dona-li records.
    Salut!!

    ResponElimina
  5. realment tenen raó...semblen les aspes del molí giravoltant! Molt maca! I molt ben aprofitat el temps...que no val per ell mateix...si no per l'ús que en fem!!!

    ResponElimina
  6. Amb aquest "model"... 25 minuts se'm fan poc ;)
    Vaig tocar "el cim" de la meva Mark II a 40 minuts + 40 minuts de reducció de soroll :)

    Salut!

    ResponElimina
  7. Aquí estem, company, practicant en el món de la nocturnitat. No em vaig atrevir a passar dels 25, però això dels 40 minuts ja m'ha fet entrar "el gusanillo"
    Una abraçada

    ResponElimina